Digital bokföring

Vi vet att livet som företagare blir så mycket smidigare med smarta digitala lösningar som underlättar att få siffrorna rätt. Därför hjälper vi dig gärna att hitta ett digitalt arbetssätt för hantering av leverantörsfakturor, kvitton och andra delar av den löpande bokföringen och redovisning. Oavsett om du vill göra en stor del själv eller ha hjälp med allt så hittar vi en lösning för dig. Vi hjälper också till med redovisning av moms, löner och arbetsgivaravgift. Utifrån ditt underlag ser vi till att rapporter fylls i rätt och att debiterade avgifter blir betalda i tid. Vi har expertis och kunskap i flera olika bokföringsprogram och kan jobb både från ditt och vårt kontor beroende på vad du föredrar.

Redovisning och betalning av moms

När den löpande bokföringen är klar ska de flesta företag redovisa moms månadsvis, kvartalsvis eller årsvis till Skatteverket. Har företaget anställda ska uttagna löner meddelas för rätt skatt och arbetsgivaravgift. Utifrån ditt underlag ser vi till att rapporterna fylls i rätt och att debiterade avgifter blir betalda i tid.

Leverantörsfakturor och kvitton

Oavsett om du vill göra en del själv eller överlämna allt åt oss så hjälper vi dig med att hantera och bokföra inkommande leverantörsfakturor och kvitton. Det finns mycket att tjäna på att gå över till digitala system och vi hjälper dig längs hela vägen. Vi lovar nämligen att du aldrig vill gå tillbaka när du väl börjat sköta det mesta digitalt.

Deklaration

Såväl enskilda firmor som aktiebolag ska göra en deklaration efter att bokslutet är färdigt. För att göra det så enkelt som möjligt så jobbar vi med elektronisk inlämning och tecknar alla nödvändiga fullmakter hos myndigheter för att underlätta arbetet för dig.

Design & Teknik av Creative Army