Om oss

Caroline och Johan

Alla företag behöver ekonomisk rådgivning ibland. Framförallt de framgångsrika.

Vi är övertygade om att alla företag behöver ekonomisk rådgivning och annan hjälp då och då. Oavsett storleken på ditt bolag är de viktigt att ha någon som ibland kan agera ekonomichef eller visionär. Någon att bolla idéer med för att  hitta nya kunder, öka omsättningen, få mer tid över för annat i livet eller vad som är just ditt mål. Oavsett om det gäller en kvart i kvartalet eller några timmar i veckan så finns vi på Ekonomiavdelningen där för dig. Vi lyssnar, förstår och kommer med förslag så att du som företagare kan fatta de bästa besluten för dig och din verksamhet.

Maria

Vi förstår våra kunder på djupet

Vi vet att det ibland kan kännas ensamt att vara företagare. Vi finns där för dig, applåderar när det går bra, eller kommer med konstruktiva förslag när saker inte går som det är tänkt. Vi är måna om att förstå er verksamhet på djupet. På så sätt kan vi på bästa sätt hjälpa er att nå era mål. Vi stöttar dig och ditt företag med alltifrån rådgivning om hur verksamheten kan utvecklas till mer praktiska lösningar för årsredovisning, bokslut och bokföring och kontakt med myndigheter. Vi anpassar oss alltid efter era behov, vad du behöver för stunden och på lång sikt. Vi finns här för dig så att du känna dig trygg i dina beslut.

Bli en av oss

kontor

Hur vi arbetar på Ekonomiavdelningen

I slutändan är det lugn och ro som vi säljer till våra kunder. Som kund hos oss ska du alltid känna dig trygg, veta hur det går i verksamheten och känna dig säker i dina beslut. Vi är allltid personliga, öppna, ärliga och proaktiva. Vi erbjuder ett stort antal ekonomitjänster, där du som kund kan välja vad just du behöver och är intresserad av. Vi vet dessutom att behov kan förändras snabbt och det är därför enkelt att lägga till och dra ner på tjänster.

 

Hur blir du kund hos oss?

Behovet av ekonomitjänster ser olika ut över tid för alla företag. Vi vill bygga långa relationer genom att vara lyhörda för vad våra kunder verkligen behöver. 

01

Ett kostnadsfritt förstamöte.

Vi startar alltid med ett förutsättningslöst och kostnadsfritt första möte, allra helst fysiskt. Det första mötet brukar vi ha hos oss så att du som kund får en känsla för vilka vi är. 

Kontakta oss

02

Komma överrens om vidare samarbete.

Om vi båda känner att det första mötet kändes givande och bra, pratar vi igenom hur vi bäst kommer vidare och vilka tjänster som ni är i behov av.

03

Vi träffar dig i din miljö för att förstå dig och dina förutsättningar

Så snart som möjligt vill vi också hälsa på i er verksamhet för att kunna bilda oss en uppfattning om hur ni arbetar, förstå siffrorna bättre och kunna komma med de allra bästa råden.

Design & Teknik av Creative Army